Menu

Clever online spelen

Clever online spelen

Clever online spelen voor wat solo uitdaging

Je hebt vast een keer Clever met vrienden gespeeld. Wie weet heb je zelfs al wel een flinke score neergezet. Wat de reden ook is, je bent er nu klaar voor om het spel online te gaan spelen. De vraag is alleen, waar doe je dat? Wees niet getreurd, we hebben genoeg plekken voor je om Clever online te spelen.

Clever spelen bij 999games

Waar beter het spel Clever spelen dan bij de makers 999games? Hier kun je nieuwe tactieken uitproberen en te kijken of je die maximale score van 334 punten kunt halen. Er is natuurlijk nog een hogere score mogelijk, maar dit werkt alleen als je met z’n 3en speelt. Je hebt dan namelijk een extra dobbelsteen door de extra dobbelstenen die je krijgt van je medespelers in de passieve beurt.

Highscores bij online spel

Hier en daar op internet (bijvoorbeeld op het bordspellen onderdeel van Reddit) zie je wel eens highscores van Clever voorbij komen. Helaas heeft de bovengenoemde website van 999 games geen highscore. Mocht je dus een hoge score neerzetten, maak dan een printscreen!

Clever online spelen met meerdere personen

Dit is hoe ik zelf Clever online speel met andere personen. We sturen elkaar dan naar afloop onze score gewoon op! Je hebt dan niet helemaal dezelfde beurt gehad, want soms krijg je beter dobbelstenen van de computer speler dan andere keren. Toch lijkt het allemaal willekeurig te gaan, dus is het enigszins eerlijk te noemen. Elk dobbelspel bevat natuurlijk wat geluk!

Nog niet uitgespeeld?

Mocht je nou nog niet uitgespeeld zijn, dan kun je ook altijd nog even alternatieve scoreblokken van Clever opzoeken. Deze vind je door te zoeken naar Clever challenge. Ook leuk zijn de uitbreidingen van Clever, namelijk Dobbel Zo Clever en Clever tot de Derde macht.